Štiti seme i lukovice pre sadnje

PROTEKTOR 900

Ekološki Repelent

PROTEKTOR 900 je ekološki proizvod koji svojim karakterističnim mirisom odbija zemljišne štetočine. Intenzivni mirisi deluju kao repelenti. Ekstrakti dobijeni maceracijom belog luka i ljute paprike deluju i kao prirodan fungicid.

Pogodan za korišćenje u povrtarstvu, cvećarstvu, gajenju duvana i dr.

PROTEKTOR 900 napravljen od prirodnih sirovina, bez prisustva štetnih hemikalija, njegovom primenom se poboljšava kvalitet zemljišta i mikrobiološka aktivnost. Zbog toga biljke brže niču i razvijaju se. Primenom PROTEKTORA 900 ne dolazi do degradacije i zagađivanja zemljišta, već naprotiv poboljšava se struktura zemljišta.

KORISTI SE U RATARSTVU

MEŠA SE SA SEMENOM

NEMA KARENCU

Primena – Ekološki Repelent – PROTEKTOR 900

za zzastitu sadnog semena
U povrtarstvu

Koristi se za potapanje sadnog materijala, arpadžika, krtola krompira, korena rasada povrća (paradajza, paprike, salate, krastavca, tikvice, lubenice i drugog povrća) kao i semena graška, boranije, pasulja i dr.

U cvećarstvu

Za potapanje lukovica lala, gladiola, dalija i drugog lukovičastog cveća kao i korena rasada cveća, neposredno pre sadnje ili rasađivanja.

Način primene

Pomešati 50 ml PROTEKTORA 900 sa 1,5l vode (konc. 3,3%). Lukovice, krtole, seme, koren rasada i drugo, potopiti 30 minuta u pripremljenu radnu tečnost, neposredno pre setve, sadnje ili rasađivanja

Mešanje sa drugim sredstvima

U kombinaciji sa primenom proizvoda MORPHO Maska daje izvanredne rezultate.

PROTEKTOR 900 – Pakovanje

Protektor

50 ml

Ekološki Repelent PROTEKTOR 900

Ekološki repelent Morpho PROTEKTOR 900

protiv ptica
Morpho PROTEKTOR – za savršeno nicanje rasada!